Това е една история от пресечната точка на други светове. В

...
Това е една история от пресечната точка на други светове. В
Коментари Харесай

Хората ще падат по улиците, без да са боледували: Предсказанието на Ванга за пандемията

 Това е една история от пресечната точка на други светове. В навечерието на честването на 110 години от рождението на петричката пророчица – 31 януари 1911 година, за нея разказва Красимира Стоянова - племенницата на Ванга в предаването " Ничия земя " по Нова тв.

" На една Бъдни вечер през 80-те години, събрахме се на вечеря. Има един бит по нашия край - в камината сме поставили огромно дърво Бъдник и като изгори се гадае по жарта от него. Ние предложихме на Ванга тя да гадае, обикновено тези гадания са радостни, свързани със фамилията. Добре си припомням, аз бях седнала до нея и внезапно виждам по какъв начин тя, както беше радостна, внезапно й се изопна лицето и стартира да подрежда едни неща, все едно ги чете по книга.

" Много и незнайни заболявания ще се появят, хората ще падат по улиците без да са боледували ", споделила Ванга. Тогава не знаехме какво е това, каква ще е тази болест, която без да си боледувал ще падаш ", описа Стоянова.

Красимира Стоянова е първата, която споделя в книга живота на вуйна си. Пророчицата приживе е удостоверила, че всичко в нея е правилно. Някои истории звучат невероятно, само че са достоверни. Други няма да се харесат на държавници и на " приятелите “ на Ванга през годините, само че още веднъж са достоверни.

" Ванга никога не датираше, тъй като не знаеше. Обясняваше, че този поток тече непрестанно през нейното схващане и не може нито да го спре, нито да го провокира. Затова споделя малко от него, т.е. от това, което разбере “, сподели още Красимира Стоянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР